Direct in je mailbox Uniek kado voor hem of haar Aangesloten bij webshop keurmerk
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Zangschool en HandPan Drum De Muziek Studio Nijkerkerveen

Zangles Nijkerkerveen Zangschool De Muziek Studio.


De Muziek Studio verzorgt zangles, single opnames en HandPan Drum. Zangdocent Nienke Buiskool Leeuwma heeft ruim 14 jaar ervaring in het lesgeven aan jong en oud van beginner tot gevorderde. Met deze unieke kadobon kun je iemand blij maken met een zangles bij De Muziek Studio.


Hoe ziet de zangles die je iemand cadeau geeft eruit?
Men start met inzingen op de piano en zullen verschillende zangtechnieken behandeld worden. Daarna gaat hij/zij met een zelf gekozen nummer aan de slag. Tot slot word er afgesloten met het kort bespreken van wat ze in de les zijn tegengekomen. Weet jij iemand die dit leuk vind en ben jij op zoek naar eens iets anders? Geef dan deze zangles kadobon.


Bij De Muziek Studio kun je ook de HandPan Drum leren spelen!
Een zeer nieuw en mooi muziekinstrument welke ritme met melodie combineert. Omdat er zeer mooie klanken uitkomen is er al snel resultaat. Hoe meer je je laat gaan hoe makkelijker en vooral mooier het spel wordt. De basistechniek krijg je uiteraard in de eerste sessie uitgelegd.


HandPan en ontspanning
Met de HandPan Drum produceer je moeiteloos de mooiste klanken en is eenvoudig te bespelen door zowel geoefende muzikanten als door personen zonder enige muzikale opleiding. Het instrument heeft een prettige resonantie en doordat er eenvoudig prachtige melodieën ontstaan word je als het ware meegesleurd naar een hogere muzikale dimensie. De HandPan zorgt ook voor directe ontspanning. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon.


 

Zangschool en HandPan Drum De Muziek Studio Nijkerkerveen
Vanaf € 15,00
Artikel:MZKLKB-6551

Aan wie wilt u de kadobon kado doen?

Wat is het e-mailadres van de ontvanger?

Welke tekst wilt u op de kadobon plaatsen?

Aantal karakters 70

* Verplichte velden

Vanaf € 15,00
Omschrijving

Details

Kadobon Zangles 's-Hertogenbosch Zangschool De Muziek Studio

Zangles voor een gezond gebruik van je eigen unieke stem.

- Heb je pijn tijdens het zingen?
- Constant buiten adem?
- Heb je last van je keel na het zingen?
- Kun je die hoge noten niet halen?
- Zou je makkelijker willen kunnen zingen?
- Leer zingen met de juiste zangtechnieken tijdens de zangles en behoud je stem voor heel je leven!

Bij De Muziek Studio volg je 1 uur zangles in de studio zelf!

Je leert door middel van oefeningen alle zangtechnieken die nodig zijn om op een goede manier te zingen en je hele leven lang hier van te genieten. Met deze technieken kun je alles zingen in alle stijlen (pop, musical, jazz, klassiek en meer).

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor interpretatie waarbij we werken aan het toevoegen van gevoel aan een nummer. Merk direct verschil in de eerste zangles en zeker na het volgen van meerdere zanglessen! Plezier en een duidelijk voortgang in het zingen staan voorop. De zanglessen zijn bedoeld om jouw doelen zo gemakkelijk mogelijk te behalen. Oftewel een natuurlijk manier van zingen in alle zangstijlen.

Geschiedenis van de HandPan

De HandPan Drum. Voor sommigen nog een onbekend instrument, voor heel veel anderen hét instrument van de 21ste eeuw. En niet zonder reden: veel mensen worden geraakt door het unieke warme geluid en de ongekende muzikale mogelijkheden  van dit prachtige instrument. HandPan Drums zijn gebaseerd op de HangDrum, een in 2000 door het Zwitserse bedrijf PANArt ontwikkelde instrument dat de naam “The Hang” kreeg.

Als basis voor dit instrument dienden verschillende percussie-instrumenten uit de hele wereld. Het geluid lijkt het meest op dat van een steeldrum, maar dan met een intense, warme, mystieke sound. De verschillende tonen vormen samen een harmonieus geheel. Geïnspireerd op het Zwitserse model zijn ook een aantal andere bouwers in de wereld begonnen met het maken van hun eigen HandPanDrums. De meeste HandPan Drums hebben een doorsnede van 53 tot 60 centimeter en zijn 25 tot 30 cm hoog. De Drum bestaat uit twee op elkaar geplaatste sferische schalen van staal. Aan de onderkant zit een ronde opening voor de resonantie van de tonen/klanken. Aan de bovenkant de tonen zelf: in het midden de lage bastoon, daar omheen de 6 tot 8 overige tonen. Het instrument kan worden bespeeld met de vingers, knokkels en vlakke hand. Meestal wordt het instrument tijdens het spelen tussen de benen geklemd of in de schoot geplaatst. Het is ook mogelijk om de drum op een speciale standaard of op de tafel te zetten.

Beoordelingen

Beoordelingen 6 item(s)

Muziektherapie
Het mooie is dat Nienke haar klanten niet alleen helpt met zangles maar daaraan gekoppeld ook met persoonlijke ontwikkeling. Nienke helpt om blokkades die bij het zingen tot uiting komen op te ruimen. Zij doet dit op een hele zuivere manier via energetisch werk. Het is haar aangeboren talent dat nu volop in ontwikkeling is gekomen; er gebeuren bijzondere dingen in haar praktijk.
Gaat u ons aanbevelen?
Hoe word de muziekles ervaren?
Wat vindt u van het idee?
Beoordeling van Leerling / (Geplaatst op 08-01-2015)
Ik heb bereikt waar ik op hoopte.
Met de zanglessen heb ik bereikt waar ik op hoopte en dat is dat ik makkelijker kan zingen en meer met mijn stem kan doen. Met name de basistechnieken kon ik zo oppikken en toepassen.
Gaat u ons aanbevelen?
Hoe word de muziekles ervaren?
Wat vindt u van het idee?
Beoordeling van Leerling van Nienke / (Geplaatst op 08-01-2015)
Wat ze zegt doet ze ook
Ik ben manager van diverse artiesten geweest en jury lid van diverse talenten shows in het land. Ik stuur mensen door naar hgt. Ik ken haar als een zeer gedreven persoon die openstaat voor kritiek. Wat ze zegt doet ze ook. Perfectionist, gevoelsmens en luistert naar anderen. Geweldige talentvolle vrouw.
Gaat u ons aanbevelen?
Hoe word de muziekles ervaren?
Wat vindt u van het idee?
Beoordeling van Artiesten manager / (Geplaatst op 08-01-2015)
Erg tevreden!
Ik heb nu al een tijdje zangles. Ik ben erg tevreden omdat ik van te voren niet wist wat ik met mijn stem kon en door deze lessen in een korte tijd al veel vooruitgang heb geboekt. In de lessen leer ik op een leuke maar vooral simpele manier hoe ik goed mijn stem kan gebruiken!
Gaat u ons aanbevelen?
Hoe word de muziekles ervaren?
Wat vindt u van het idee?
Beoordeling van Amanda / (Geplaatst op 08-01-2015)
Een groot compliment voor onze samenwerking en resultaat!
Nienke is mijn zangcoach en heeft mij eerst geholpen met het leren ontspannen, bij mijn eigen gevoel durven komen en dit in mijn zang te laten horen. Stoppen met veel te veel mijn best te doen om te presteren. Ik merk groot verschil en mijn omgeving ook. Een groot compliment voor onze samenwerking en resultaat!
Gaat u ons aanbevelen?
Hoe word de muziekles ervaren?
Wat vindt u van het idee?
Beoordeling van Belinda / (Geplaatst op 08-01-2015)
Ze hoort wat ik (fout) doe
Ik krijg zangles van Nienke. Wat ik zo goed van haar vind, is dat zij mij precies kan vertellen wat en hoe ik beter kan zingen. Ze hoort gewoon wat ik (fout) doe. Praktische advies waar ik veel van leer.
Gaat u ons aanbevelen?
Hoe word de muziekles ervaren?
Wat vindt u van het idee?
Beoordeling van Linda / (Geplaatst op 08-01-2015)
Schrijf een beoordeling

Productsamenvatting

Video

Extra informatie

Video Embed Code
Om u beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, accepteert u deze cookies. Lees meer.
x