Direct in je mailbox Uniek kado voor hem of haar Aangesloten bij webshop keurmerk
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Wat kost Muziekles?

Een vraag die iedereen zichzelf wel eens gesteld heeft als het gaat om muziekles is: "Wat kost muziekles?" Helaas is het antwoord op die vraag niet zomaar een vast bedrag. De kosten verschillen namelijk per muziekschool, per stad en/of regio en zelfs per instrument. Ook is er een groot verschil in kosten indien iemand onder of boven de 21 jaar is. Op deze pagina zullen we in ieder geval proberen een indicatie te geven van de kosten van muzieklessen. Mocht u er dan nog vragen over hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of met de muziekschool waar u van plan bent met de kadobon de muziekles te gaan volgen.

De prijs van een losse muziekles van een uur kan variëren tussen € 20,00 tot in sommige gevallen wel € 50,00. Gemiddeld betaal je voor een muziekles van één uur dus het bedrag van € 35,00. Ben je boven de 21 jaar dan komt daar vaak ook nog eens 21% BTW bovenop. Natuurlijk zijn er muziekscholen die lagere tarieven hanteren en om e.e.a. zeker te weten adviseren wij dus altijd contact op te nemen met de muziekschool die u op het oog heeft. Zij kunnen u exact vertellen wat de kosten zijn en hoeveel lessen u dus voor de kadobon zult krijgen.

Kinderen 20% korting

Zoals u begrijpt is het lastig om aan te geven wat een muziekles precies kost maar één ding kunnen wij wel vertellen. MUZIEKLESKADOBON.nl geeft met haar kadobon voor kinderen ALTIJD 20% korting op muziekles.

 

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, accepteert u deze cookies. Lees meer.
x