Direct in je mailbox Uniek kado voor hem of haar Aangesloten bij webshop keurmerk
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Ruilen en retourneren

Ruilen van artikelen:
Indien u een kadobon heeft besteld en u heeft per ongeluk een spelfout gemaakt, een verkeerd e-mail adres opgegeven, de verkeerde achtergrond gekozen of u wilt de persoonlijke boodschap wijzigen, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Vermeld u alstublieft wel uw naam, het factuurnummer en een uitgebreide beschrijving van wat u precies aangepast wilt hebben. U heeft dan binnen 1 uur de aangepaste kadobon in uw mailbox! (In uitzonderlijke gevallen zou het iets langer kunnen duren.)

Let op! Het aanpassen van de prijs is op deze manier niet mogelijk. U dient dan de bestelling te annuleren, een nieuwe bestelling te plaatsen en deze af te rekenen. 

Retourneren van artikelen (Conform wetgeving koop op afstand):
Indien u een een bestelling heeft gedaan en de levering heeft plaatsgevonden heeft u veertien werkdagen de tijd om zonder opgaaf van redenen de bestelling (of deel van de bestelling) te retourneren, ingaande op de dag van levering. U dient zich wel te houden aan de voorwaarden die gelden voor het retourneren van artikelen, zoals hieronder vermeld.

Voorwaarden voor retourneren van artikelen:

  • De bestelling dient binnen veertien werkdagen na ontvangst schriftelijk of per e-mail aan MUZIEKLESKADOBON.nl geretourneerd te worden.
  • In de annulering dient u het kadobon nummer en het factuurnummer te vermelden.
  • U dient duidelijk uw naam en e-mail adres te vermelden.

Annuleringen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd door MUZIEKLESKADOBON.nl. Zodra wij de te retourneren bestelling (of deel van de bestelling) in goede staat hebben ontvangen zullen wij het binnen 10 dagen het aankoop bedrag inclusief de verzendkosten op uw rekening terugstorten. 

Ruilen of retourneren van beschadigde of incomplete artikelen:
Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die MUZIEKLESKADOBON.nl in het assortiment heeft opgenomen, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat beschadigd of incompleet is. In dat geval vragen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail contact op te nemen met de MUZIEKLESKADOBON.nl klantenservice, zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

Om u beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, accepteert u deze cookies. Lees meer.
x