Direct in je mailbox Uniek kado voor hem of haar Aangesloten bij webshop keurmerk
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Informatie over Nationale Muziekles Kadobon

De VVV bon, kadobonnen voor boeken, cd’s, beautybehandelingen of bioscoopbezoek zijn er al heel lang. Nu is er ook de muziekles Kadobon! Dit kado is er voor Hem en voor Haar en is een waardebon die je kunt verzilveren bij een groeiend aantal gerenommeerde muziekscholen in heel Nederland. Dit originele muzikale kado is exclusief verkrijgbaar op de website van MUZIEKLESKADOBON.nl

“Muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Helaas was les nemen de laatste jaren verre van laagdrempelig”, aldus muzikant en initiatiefnemer Gerard van Hamburg. “Met de muziekles kadobon hopen wij meer mensen, jong en oud, net dat zetje te geven om de muziekschool binnen te stappen.”

Ook bij de aangesloten muziekscholen is het inititatief erg welkom. Het concept muziekschool heeft de laatste jaren weinig aandacht gekregen. Bij sommige mensen heeft het zelfs een wat stoffige bijklank. “Onterecht”, meent Van Hamburg, “zoals de muziek verandert gaan ook deze scholen met hun tijd mee. Er is werkelijk voor iedere doelgroep een les te vinden!”. Hij hoopt dan ook dat zijn MUZIEKLESKADOBON.nl zal bijdragen aan een nieuwe toestroom van leerlingen naar de muziekscholen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, accepteert u deze cookies. Lees meer.
x