Direct in je mailbox Uniek kado voor hem of haar Aangesloten bij webshop keurmerk
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Daarom MUZIEKLESKADOBON.nl!

Wié we zijn hoeven we steeds minder te uit te leggen. Wát we doen gaat gelukkig ook helemaal de goede kant op. Waaróm we het doen en wat onze missie is kan echter nog wel wat opheldering gebruiken. 

MUZIEKLESKADOBON.nl vindt dat muziekles laagdrempelig en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Met onze kadobon hopen wij meer mensen, jong en oud, net dat ene zetje te geven om de stap naar de muziekschool te maken.

Het gedeelte ‘laagdrempelig en toegankelijk’ is namelijk niet vanzelfsprekend. Voor veel mensen is de drempel te hoog en durven ze zich niet aan te melden, bijvoorbeeld omdat ze denken dat je een bepaald niveau moet hebben om op muziekles te mogen. Voor de verreweg de grootste groep mensen is het overigens gewoon financieel niet haalbaar om muziekles te nemen.

Met name voor deze laatste groep is het van belang dat de gemeentelijke muziekscholen behouden blijven. Iets waar volgens ons door alle negatieve publiciteit te weinig bij stil wordt gestaan. Door het wegvallen van vergoedingen en subsidies verkeren heel veel gemeentelijke muziekscholen in hoge nood en is de behoefte aan nieuwe bronnen van inkomsten dus sterk toegenomen, iets waar MUZIEKLESKADOBON.nl met haar kadobonnen aan bij kan dragen.

Ook voor de particuliere muziekscholen is het interessant. Zij hebben misschien niet te maken met subsidies en muziekles voor de minderbedeelden maar door de hogere lasten en het jaarlijkse verloop van leerlingen is er ook hier vrijwel continu behoefte aan nieuwe aanwas, wederom iets waar MUZIEKLESKADOBON.nl aan bij kan dragen.

Kortom, MUZIEKLESKADOBON.nl is voor zowel de gemeentelijke als de particuliere muziekscholen een leuke, drempelverlagende factor via wie iedereen vrijblijvend muziekplezier kan beleven!

Om u beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, accepteert u deze cookies. Lees meer.
x