Direct in je mailbox Uniek kado voor hem of haar Aangesloten bij webshop keurmerk
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Kadobon Bestellen

Een Kadobon bestellen gaat via enkele eenvoudige stappen.

U kunt op de homepage via het menu 'Onze Kadobonnen' kiezen uit diverse kadobonnen voor verschillende gelegenheden. Ook kunt u een kadobon bestellen voor bijvoorbeeld drumles, gitaarles of een andere muziekles door op het vlak naar keuze te klikken en een verdere selectie te maken. Wanneer u uw kadobon gevonden heeft gaat alsvolgt verder:

Stap 1: Selecteer de gewenste kadobon en klik vervolgens op de groene knop 'bestellen'.

Stap 2: Configureer uw product dmv. het selecteren van de gewenste gelegenheid en het kiezen van het gewenste bedrag*. Vul uw persoonlijke gegevens in en de gegevens van de ontvanger. U kunt indien gewenst een persoonlijke boodschap achterlaten in het veld 'Persoonlijke boodschap'.

Stap 3: Heeft u de kadobon naar wens geconfigureerd, klik op 'Bestellen'.

Stap 4: Klik op 'Ga door naar afrekenen' wanneer het overzicht van uw bestelling correct is.

Stap 5: Vul nu het factuuradres in (1) en kies de gewenste betaalmethode en bank (2). Controleer hier uw bestelling voor de laatste keer.U dient akkoord te gaan met de voorwaarden en de betalingsverplichting en klik op 'Plaats uw bestelling'. U maakt hiermee uw bestelling definitief.

U kunt ook een kadobon bestellen bij een muziekschool naar keuze. Ga hier voor naar de pagina muziekscholen. Selecteer op instrument, postcode of plaats en zoek een school naar keuze.
Wanneer u een geschikte muziekschool gevonden heeft klikt u op de button 'Bestel kadobon' en werkt het verder zoals hierboven beschreven. 

*De kadobon is niet om te wisselen voor contant geld en dient altijd in één keer besteed te worden. Wanneer u iemand een kadobon geeft krijgt die persoon geen geld terug of een tegoedbon als er slechts een gedeelte van het bedrag besteed wordt. De muziekschool bepaalt samen met de ontvanger hoe de kadobon besteed kan worden.

Om u beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, accepteert u deze cookies. Lees meer.
x